dissabte, 21 de maig del 2016

Jordi Sànchez continua de President de l'ANC.


Els membres del Secretariat Nacional de l’ANC escollits en les últimes eleccions, s’han reunit aquest matí a Ripoll per celebrar el primer plenari, amb caràcter constituent, en el qual s’han escollit els quatre càrrecs orgànics de l’entitat.
La  nova secretària, Eulàlia Subirà, ha presentat els noms del president (Jordi Sànchez), vicepresidenta (Natàlia Esteve) i tresorer (Marcel Padrós) que encapçalaran un equip de 77 secretaris i secretàries que s’ha conjurat per dirigir l’entitat durant el procés constituent de la nova República Catalana.
Durant les pròximes setmanes es constituiran les comissions de treball i se seguirà empenyent per complir l’objectiu d’assolir una nova República més justa, moderna i democràtica.
Aprofitant la presència a Ripoll, Jordi Sànchez ha utilitzat la pinya com a “símbol del que cal fer ara des del secretariat”, tot explicant que avui “a banda d’escollir càrrecs hem començat a treballar”.


dissabte, 7 de maig del 2016

Xerrada-col·loqui amb l'Albert Botran

Aquest dimecres que ve, 11 de maig, tindrà lloc la xerrada-col·loqui amb l'Albert Botran, diputat de la CUP, que ens donarà la visió de la seva formació sobre aquests mesos clau. No hi falteu!